Egyedi megoldásaink

Az, hogy a megrendelt termékeket egyedi logóval rendeli-e csak Önön múlik. A cégünk által forgalmazott poharak és gyűrűk nyomtathatóak és a teljes folyamatot ránk bízhatja. Ön elküldi számunkra a szükséges grafikai anyagot és mi hamarosan eljuttatjuk üzletébe, irodájába az elkészült poharat, pohárgyűrűt. Cégünk tampon-, szita- és ofszetnyomással egyaránt képes megvalósítani elképzeléseit.

Kategóriák

 • Nincs kép

  Tamponnyomás:

  A poharán (hab és papír is) maximum 2 színnel elhelyezzük logóját. A technológia 500 db-tól, alacsony költségek mellett elérhető.


  Kérjen ajánlatot!

 • Nincs kép

  Szitázás:

  Poharát a tamponnyomáshoz képest lényegesen nagyobb felületen, akár teljes paláston körbefutva megnyomjuk Önnek. A nyomat általában egy színű, de ha nincs egymáshoz illeszkedő minta, akkor több szín felhasználása is lehetséges. Rendelhető mennyiség: 500db-tól.

  Kérjen ajánlatot!

 • Nincs kép

  Matrica gyártása:

  Vannak esetek, mikor a pohár közvetlen nyomása mégsem elég. Több színű, fotóminőségű matricák készítése változatos formában.  Kérjen ajánlatot!

 • Nincs kép

  Pohárgyűrű gyártás:

  Pohárgyűrűk 1 színű felirattal, 500 db-tól, 2-3-4 dl-es pohárhoz. A gyűrűt használhatja általános nyomott vagy fehér papírpohárhoz, de kiegészítheti vele egyedileg nyomott poharát is.

  Kérjen ajánlatot!


Egyedi termékek

A papírpohár, mint trendi csomagolóeszköz

Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy évről évre több vendéglátóhelyen találkozni a papír pohárral, mint azt megelőzően. Ennek oka többféle, de legfontosabbak közé sorolható a „sétálós kávéfogyasztás”, a coffee to go elterjedése, hogy a többi thermo pohár (így a habpohár) ára immáron nem különbözik szignifikánsan a papírpoharak árától. A papír kávéspohár nem csak attól vált trendivé, hogy igényes keretek között fogyaszthatjuk kedvenc kávézónk kávéját bárhol és ezzel a szabadság érzetét nyújtja, hanem attól is, hogy a papír alapanyag egyfajta környezettudatosságot sugall.
És egy étterem vagy kávézó szemszögéből miért is lett olyan népszerű? A korábban népszerű habpoharak nem voltak alkalmasak arra, hogy logót, nyomatot hordozzanak és hogy a tulajdonos a reklámját a vendége kezébe adhassa. Ellenben az egyedi papírpohár készítése viszonylag egyszerűen kivitelezhető. A papírpohár logózás cégünknél történhet tamponos eljárással, illetve szitázással. A tamponos eljárással 7-10 nap alatt hozzájuthat egyedi papírpoharához. A technológia egy fehér alap papír pohárra történő, maximum két színes logózást tesz lehetővé. Nem alkalmas viszont fotóminőségű, teljes paláston történő nyomdázásra. Mégis ez lehet a megoldás, ha olcsón és kis példányszámban szeretne egyedi papírpoharat. Szitázással a poháron 1 színű, de a palást nagy részén elterülő grafika is megvalósítható. A papírpohár gyártás minden fázisában segítségére leszünk. Segítünk Önnek a megfelelő technológiát kiválasztani és javaslatot tudunk tenni az optimális logóelhelyezésre, végül poharát üzletébe juttatjuk. Lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben egyedi papírpohár gyártót keres!